Naša priča

Stranica lll je nastala u želji da se zabilježe trenuci, djela, misli i riječi jednog mikrosvijeta. Nastala je 1.1.2021.godine.

Prethodnoj godini trebale su nove boje. Zato je 2021. u žutoj i sivoj boji. Praktičan i čvrst, ali istodobno zagrijavajući i optimističan, spoj ove dvije boje znači snagu i pozitivnost. Priča je to o boji koja obuhvaća dublje osjećaje promišljenosti uz obećanje nečega sunčanog i prijateljskog. Poruka sreće podržana čvrstinom, kombinacija sive i žute je ambiciozna i daje nam nadu. Na kraju tmurne 2020. godine smo morali osjetiti da će sve postati svjetlije – to je neophodno za ljudski duh.

Žuta boja je svijetla i veselo svjetlucava, pruža živahnost i prožeta je solarnom snagom. Siva je simbol čvrstih i pouzdanih elemenata koji su vječni i pružaju čvrste temelje. Boje šljunka na plaži i prirodni elementi čiji vremenski izgled naglašava sposobnost izdržavanja vremena, siva boja potiče osjećaje smirenosti, stabilnosti i izdržljivosti. Osnažujući duh, uparivanje sive i žute naglašava našu urođenu potrebu da se vide, prepoznaju i čuju naši glasovi. Kombinacija boja koje povezujemo sa prosvjetljenjem, inovacijama i intuicijom te poštivanjem mudrosti, iskustva i inteligencije nadahnjuje regeneraciju, tjerajući nas naprijed prema novim načinima razmišljanja.

Želite li primati lll newsletter?

Scroll to Top